Op zoek naar van de valk schiphol?

van de valk schiphol
 
Schiphol Transfer. Schiphol Amsterdam Airport logo. icon flag. icon flag. icon search.
Maak je klaar voor vertrek. Lees onze tips voor transferpassagiers. Vermaak jezelf op Schiphol. Eet drink shop en relax. Vind de weg naar je gate. Bekijk de route op de Schiphol app. We zien je graag terug in Nederland. Kunnen we je ergens mee helpen?

Zoekopdracht aanpassen Prijzen Van der Valk Hotel Schiphol A4. Van der Valk Hotel Schiphol A4. Heerlijk uitgerust op vakantie.Boek voor de dag voor vertrek een overnachting in Hotel Schiphol A4 en u kunt uw auto parkeren met een maximum van 21 dagen. Indien u de auto langer dan 21 dagen wenst te parkeren geschiedt dit op basis van beschikbaarheid middels een aanvraag. Kosten bedragen 10 per extra dag. De shuttle service brengt u van en naar de luchthaven tussen 0600 uur tot 2340 uur. Dient u eerder op Schiphol aanwezig te zijn? Gedurende de nacht kunt u gebruik maken van de nacht shuttle service à 20 per kamer.
Van der Valk hotel Schiphol A4 Amsterdam Airport in Hoofddorp de beste aanbiedingen!
Uniek in deze wellness zijn de verwarmde design lounges Tegen betaling kun je bijkleuren onder de zonnebank of een massage boeken. Sportievelingen kunnen zich gratis uitleven in de fitnessruimte. In de omgeving van Van der Valk hotel Schiphol A4 Amsterdam Airport kun je vele leuke tripjes ondernemen. Ga eens winkelen op Schiphol Plaza. Hier vind je talloze leuke winkels en bewonder de opstijgende vliegtuigen tijdens een break. Ga ook een gezellig dagje naar Haarlem en drink een drankje in een van de cafés op de Grote Markt. Shopliefhebbers slaan hun slag in de Barteljorisstraat de Zijlstraat en in de Grote Houtstraat. Bij een bezoek aan Amsterdam kun je het Vondelpark niet overslaan. Beleef hier een lekkere picknick aan een van de vijvers in het Vondelpark.
Routebeschrijving Van der Valk Hotel Schiphol A4.
Deel pagina Google Facebook Twitter. Hotel Schiphol A4 is gelegen aan de oostzijde van de snelweg A4. Hieronder ziet u een kaart met de locatie waarmee u direct uw route naar ons hotel kunt uitstippelen. Elke 40 minuten rijdt er een gratis shuttle bus van en naar het hotel vanaf Schiphol. Download hier de routebeschrijving. Let op werkzaamheden/omleidingen betreffende de A4 en de N207 in Oktober voor meer informatie zie www.infoN207.nl. Afsluiting N207 en de oostelijke aansluitingen met de A4. van vrijdagavond 5 oktober 20.00 uur tot maandagochtend 15 oktober 2012 05.00 uur. Afsluiting N207 en de westelijke aansluitingen met de A4.
Hotel Schiphol Valk Exclusief.
Zorgeloos uitgerust op vliegvakantie. U slaapt in het beste bed van de stad. Zaken ontspanning gaan bij ons prima samen. Geniet van een smakelijk en uitgebreid diner. in de luxe wellness. Deel pagina Google Facebook Twitter. VEEL MEER DAN EEN HOTEL. Boek Een Kamer Boek Een Last Minute. 22 conferentiezalen gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Uw gasten zijn van alle gemakken voorzien.
Hotel Van der Valk Schiphol Linthorst Techniek.
Hotel Van der Valk Schiphol. In juli 2010 startte de nieuwbouw van Hotel Van der Valk aan de A4 bij Schiphol. Het bestaande hotel is uitgebreid met 140 kamers een centrale hal met lobby 200m 2 administratieruimte fitness en wellnessruimte. Ook werd de keuken uitgebreid met 580 m 2 en het bestaande zwembad gerenoveerd. Omdat Hotel Schiphol in de loop der jaren verschillende uitbreidingen had ondergaan was er sprake van decentrale opwekking. Linthorst adviseerde de opdrachtgever om de techische ruimte te centraliseren zodat de vele onnodige energiestromen beperkt konden worden.
Van der Valk Hotel Schiphol A4.
Door onze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Van der Valk Hotel Schiphol A4. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Van der Valk Hotel Schiphol A4. Van der Valk Hotel Schiphol A4. Openbaar Annuleren Wijzigingen opslaan. 31 252 675 335.
Van der Valk Schiphol in Hoofddorp Hotel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Van der Valk Schiphol Hoofddorp. Rijksweg A4 3 2132MA Hoofddorp. Informatie over Van der Valk Schiphol in Hoofddorp. De exploitatie van hotels of motels in de meest ruime zin. Kaartweergave Van Der Valk Schiphol Hoofddorp. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Onze bezoekers over Van der Valk Schiphol in Hoofddorp. Algemene indruk van dit bedrijf. Beoordeling service van dit bedrijf. Gerelateerde bedrijven Van der Valk Schiphol Hoofddorp. Hotel Restaurant de Beurs Hoof.
Van der Valk Hotel Schiphol Schiphol Nederland foto's reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Geweldig value for money. Recentelijk tijdens een bezoek aan Nederland 3 middenklassers aangedaan Fletcher Etten Leur Golden Tulip Breda en dit vd Valk aan de snelweg bij Schiphol. vd Valk heeft de naam niet mee en het mag een hotelfabriek zijn maar wat een kwaliteit! Erg aardige mensen bij. 5 dagen geleden beoordeeld. prima ervaringen met park sleep and fly arrangementen. Zeer vriendelijke en kundige bediening van staff en overige. Prima kamers en ook het ontbijt smaakt goed. Nuttige shuttle-bus verbindingen en tijden. 5 dagen geleden beoordeeld via mobiele applicatie.
VAN DER VALK A4 ll Reviews Kortingen.
Van der Valk A4 details. Van der Valk A4 prijzen. Van der Valk A4 reviews. Van der Valk A4 op de kaart. Over Van der Valk A4. Het Van der Valk hotel vind je aan de A4. Het hotel en de parkeergelegenheid zijn op tien minuten afstand gelegen van Schiphol. Het hotel biedt een Park Sleep Fly pakket aan. Dit houdt in dat je je auto tot maximaal 21 dagen gratis kan parkeren mits je minstens één overnachting bij het hotel boekt. Tussen 06.00 en 23.40 uur rijdt er een gratis pendeldienst van het hotel naar de luchthaven. Als je s nachts naar de luchthaven gebracht wilt worden dien je dit aan te geven bij de reservering. Kijk dus vooraf naar je vluchttijden.

Contacteer ons