Meer resultaten voor amsterdam tickets

amsterdam tickets
 
Ticket-info Cinekid.
Dit theater bevindt zich op de Haarlemmerdijk 161 ong. lopen van het Westergasfabriekterrein. Kaartjes voor voorstellingen op andere locaties koop je bij de theaters aan de kassa. Tickets voor het programma in Amsterdam koop je bij de Cineplaza op de Westergasfabriek in Amsterdam of online tegen een gereduceerd tarief. Hiervoor heb je een account nodig die je aanmaakt zodra je op koop tickets bij de voorstelling van jouw keuze klikt. Nadat je je geregistreerd hebt kun je kaarten kopen voor. Kind/begeleider 800 aan de kassa 950. Kind/begeleider Vanaf 600 aan de kassa 750. Kleuterworkshop kind 600 aan de kassa 750. Kleuterworkshop begeleider 300 aan de kassa 450.
Tickets Amsterdam Museum.
Als je onze site bezoekt ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Bestel hier jouw tickets voor het Amsterdam Museum. You need an iframe capable browser to view this content. Let op Een e-ticket is een half jaar geldig en geeft eenmalig toegang tot het museum. E-tickets worden niet teruggenomen uitbetaald vervangen of verlengd. Koop nu je tickets. Elke dag open van 10.00 tot 17.00. Het Hart is er voor iedereen die iets met Amsterdam heeft. Samen vertellen we het verhaal van Amsterdam.
Tickets in Amsterdam Nederland.
Wil je nog een ander bericht versturen? Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Wil je het nog eens proberen? Skip the line bespaar wachttijd. Ontvang jouw tickets onmiddellijk. Gemakkelijke toegang met je smartphone. De populairste bezienswaardigheden van onze hoofdstad. Het grootste museum van Amsterdam. Beleef Nederland's grootste bierbrouwerij. 18 00 16 00. Van Gogh Museum Skip the line. Snelle toegang tot het museum. Bezoek bijzondere musea of ontdek Amsterdam's erfgoed met een rondvaart. Nationaal museum voor moderne kunst. Dierentuin Artis ideaal gezinsuitje.
Tours Tickets Tours Tickets.
Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en België en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea attracties en rondvaarten.
Tickets Rewind Amsterdam.
Tickets RADION Amsterdam.
WAAR VERSCHILLENDE DISCIPLINES ELKAAR KUNNEN ONTMOETEN.
Koop nu met korting je tickets voor Madame Tussauds Amsterdam!
Online prijs vanaf 39 95 Volwassene 16. Toegang tot de 3 top attracties van Amsterdam Madame Tussauds The Amsterdam Dungeon en een rondvaart van Lovers. Tickets zijn 2 maanden geldig inclusief de dag van aankoop. LET OP neem het ticket uitgeprint mee om de andere attractie te kunnen bezoeken. Na een bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam mag je binnen 30 dagen de andere attracties bezoeken. Lovers Canal Tour vaar een uur door de grachten van Amsterdam. Let op The Amsterdam Dungeon heeft een adviesleeftijd van 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 16 jaar moeten onder begeleiding van een volwassenen zijn. More ticket details Hide ticket details.
Tickets Gorillaz 21-11-2017 Amsterdam.
Regulusweg 5 2516 AC Den Haag. Phone Contact Center 0900-3001250 60 cpm or from abroad 0031 88 123 24 25.
Rijksmuseum.
Vrienden van het Rijksmuseum kunnen gratis en onbeperkt naar het museum én naar tentoonstellingen. Vriend ben je al vanaf 50. Type ticket Prijs Aantal Subtotaal. U wilt tickets reserveren. Voor meer dan 14 tickets dient u een groepsboeking te doen. Type ticket Prijs Aantal Subtotaal. Je hoeft niet langs de kassa met een E-ticket Rijksmuseum Vriendenpas Museumkaart Rijksmuseum Giftcard Lidmaatschapskaart KOG VVAK Vereniging Rembrandt ICOM toegangsticket gekocht in hotels bij rederijen of via Rijksmuseum wederverkopers. Je multimediatour kun je afhalen bij de multimediabalie. Per kortingskaart kun je maximaal één ticket aanschaffen. Je dient je kortingskaart te tonen bij de toegangscontrole. Met een Stadspas kun je een ticket kopen bij de kassa.
Tickets AIR Night Club Amsterdam.
AIR Night Club Amsterdam www.air.nl Amstelstraat 24 Amsterdam.

Contacteer ons